http://www.youtube.com/watch?v=Kay8Y-I2O5U - Woven Hand
 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mkt busk i våra ängder, så många förskönade vyer.. Motvikten.  http://www.youtube.com/watch?v=Kay8Y-I2O5U - Woven Hand
 




midsommarnatts morgon

 

*

när allt lägger sig

över gården mörk

nöjets eko skuggat

 

alla delat samma ljus

 

står ensam bak knut

gråter 

kvarglömd rädd för

vinglande

 

någon ryckte rågets fläta

för länge

medan grodorna hoppade glatt

och dansen gick

 

 

såg du inte pappa såg du inte

och jag sa ju att klänningen är för liten i år

sa ju

 

litens ögon

på försvinnande pappas rygg 

han vinglar också

 

 

nu har 

trapplampan slocknat

och gräset är vått där hon står

 

liten går andra vägar

 

 

i livet

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 19:11



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Sorgsen, vacker.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri