Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ghalbeman

befekre to hastam

nemitarsam




all is for love.....all is for ever

 

 

 

 

mitt hjärta

flödar åter över

i böljande röda floder               

 

befruktar öde landskap                           turkosa oaser

 

glädje

tangerar

gränserna

 

                                                  så innerligt

 

djupt fördolt i den innersta kammaren

det ljuvaste      ömmaste      hetaste

skrymslet

 

fyra bokstäver

ett ord    ett namn

och min glädje brister                     

 

                                                     lättnad

 

som utslagen vallmo

min kärlek

som pärlemor             len

 

unik

är du

som pärlan

dyrbar att känna nära

 

du

är mitt hjärta och mitt blod

min luft och min lycka

min skaparkraft

 

perpetum mobile         för alltid       

 

all tid

 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-22 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här bollar ordjonglören ånyo med magiska ord, som får ett grånat hjärta att flamma i karmosinrött
2010-11-01

  issac.a.m
underbart..
2010-07-05

  Suzy med punkterna
Förtjusande fint.
Nemetarsam.....
2010-06-23

  Suzy med punkterna
Förtjusande fint.
Nemetarsam.....
2010-06-23

  Lasseman VIP
Wow! en så skön och kärleksfull dikt som känns som blossande röda kinder då man blir förälskad... tack för denna min vän, du har så mycket kärlek i ditt hjärta att det flödar över!.. och förhoppningsvis smittar av sig till behövande.. kram min sköna och applåder
2010-06-22

    ej medlem längre
En vacker intensiv dikt som känns tonsatt ... som höjer sig till högtidlighet i ord och känsla
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP