Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det okej att känna så, älskling?

är det okej att
varje gång
du tar i mig,
känns det som
att jag slutar
fungera?

och dina lätta
fingerberöringar
skapar vibrationer
under min
hud.

är det okej
att känna att just du,
bara du,
är vackrast i hela
världen?

är det okej att
jag har hjärtevärk
varje gång
vi lämnar
varandra?
att varje minut
som vi,
du och jag,
är ifrån varandra,
att jag glömmer
bort att andas?
för jag fungerar
bara bredvid dig.

är det, vad alla
pratar, sjunger om
och längtar efter?

du får min värld
att rotera
fortare,
förskönar både
nätter och
måndagar.

och jag önskar
att jag kunde
frysa
tiden när vi
ligger i din
allt för stora
säng.
(för den skapar
mellanrum mellan
oss)

och när jag kryper
sådär nära
så att jag kan höra
dina andetag
slå mot världen
så känns det
som att ingenting
annat i hela världen
betyder något.




Fri vers av leika
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-21 20:34



Bookmark and Share


  marinanils
Månader senare, och den är fortfarande lika underbar.
2011-03-07

  blaite
Vackert
2010-06-27

  marinanils
jag känner att allt du nyss målat upp och skrivit. är precis så jag känner för en pojke. jag känner att den här texten var nog den mest underbara text jag läst idag..

är det okej att känna så?
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

leika
leika