Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge en bit av kärlek

blundar och funderar försöker minnas

söker bekräftelsen långt inom tiden

som när ord av kärlek sades

bara några enkla som gav hopp

en önskan en längtan som brann

sitter med slutna ögon

en ensam tår letar sig fram

för tankarna i  tiden

när du tog min hand i din

vill minns när ...




Fri vers av Lindizz
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-22 10:06



Bookmark and Share


  karenina VIP
stillsam vemodig tillbakablick
2010-06-22

  Lars Hedlin
Fint poeterat!
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz