Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarbröllop


I midsommarens grönska

många vill hymens band binda

De far sedan iväg

i en vacker blomsterprydd skrinda

Livet som gifta

är blott i sin linda




Bunden vers av eva m h
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 12:31



Bookmark and Share


  Marreb
det var fint diktat
2010-07-04

  Michaela Dutius
Ja så mycket återstår ....både av ljus och mörker
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h