Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsatt trivsam helg tillönskas alla limerickdiggare!




Limerick om vådan av att ha svans

 

 

En katta i Midsommarkransen

i köksdörren fastna med svansen.

Då kom grannkatten Bo

och han pep: "Tallyho!

Endast galningar missar den chansen!"

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 23:49

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  limerick
Hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Hi!Ho!Ho!Ha!Ha!
2010-06-27

    Bodil Sandberg
hahahahahaaa
2010-06-27

  Paulina LH VIP
Ha ha ha ha ha!!
Finfint tillfälle ju!! ;D
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP