Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buketten


Inte vet jag
vad de lärde kallar dig
vardagsnamnet
bryr jag mig inte om

du växer där min väg går fram
gläder mig
som det unikum du är

jag vill att du följer med
som en i min bukett
oumbärlig
i samspel med de andra

jag själv valde ditt sällskap
och känner inte dina taggar




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-29 19:26



Bookmark and Share


  Nasrin
En kravlös kärlek är den äkta kärlek som du har. Vackert!!!!
2010-07-06

    Lillemor
En trygg o livslång kärlek!
En vacker bukett således!
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP