Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söner på stora lekplatsen

 

   Halv burk hallon
plockade längs stengärdsgården
   som flyger häruppe
Ollon små även
   i hundraårsekar pojkarna
unga levande vägar
   Djupt in i
glömskan in i
   befolkade frodiga grönskan

         




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 759 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-30 13:34



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
Fint utmejslade tankar och känslor. Hundraårsekarna skulle nog hålla med.
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP