Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanka


Sommar-dukning


Böcklingen spanar
storögt över sillbordet:
gräddfil och gräslök
räkpyramid, kaviar
ägg och isade nubbar!




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-01 20:02

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gawain
mums. hur läckert lät inte det där,,
2010-07-02

  Monika A Mirsch VIP
jag tackar och tar för mig!
2010-07-02

    papillon
En tanka i en vördansvärd tradition - dyrkan av det ätbart sköna.........
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP