Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här vägen

får känslan
att den här vägen
är min

sträng av asfalt
genom mil av skog
stilla sjöar, berg

inga mötande bilar
inga hus eller byar
enkom för mig att färdas på
genom landskapet
fullt av liv utan
behov av asfaltvägar

morkullan korsade
min framfart
räven stod vid kanten
och såg på

kattugglan i en tall
övervakade när
jag dundrade fram
alldeles för fort

skogen är deras
men marken beredd
för bilars framfart
mellan ensamma
människors möten

den här vägen
är inte min





Fri vers av Anders P VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP