Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÄRMA AV

Ingen är här
Ingen hör denna disharmoni
Jag låser mitt hjärta
Smärtan når mig inte
Jag har själv höjt händerna för ögonen
För att slippa se ljuset
Från solen som smulas sönder i min famn
Med händerna för ögonen är den är inget jag kan se

Ett oljud som sliter ut min hörsel
Som håller mig vaken
En mardröm som aldrig slutar ringa
Månen se ner på mig

Jag består av känslor
Som inte vet vart de ska
De talar om en sådan ensamhet
Där allt helt enkelt försvinner
Inget hörs
Inte ens ett svagt vrål
Som varar tills livets flamma slocknat




Fri vers av aconseguir
Läst 401 gånger
Publicerad 2010-07-02 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aconseguir
aconseguir