Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonbrisen

morgonbrisen
väcker dagen

gräs och örter
skakar av sig
daggens droppar
och fuktar jorden

innan sommarsolens
obarmhärtighet
annonserar brandfara

morgonbrisen
med sin friskhet
låter en flyktig il av
vresrosens doft
passera min näsa

signalerar
ännu en frist
av ledig sommar
under solens bana
över himlavalvet

morgonbrisen
väcker dagen




Fri vers av Anders P VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP