Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasmästarinnor

kalla läppar
mun till glas
allt
allt
är gjort av glas

- - -

fy för kroppen
om den ej skall brukas
fy för hjärtat
som förödmjukas

fy för själen
om den skall fjättras
fy för snedsteg
som ej förbättras


fy för livet
om det tas för givet
övergivet
fräts det bort

en dag är kort
och åren få

förstå


kalla läppar
mun till glas
allt
allt
är gjort av glas




Fri vers av Elin Brändström
Läst 913 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-07-08 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt!
2010-07-13

  Msann
Håller med dom andra! FANTASTISKT!
2010-07-10

  Lavinia Röd
Snyggt!!!!
2010-07-10

  Lena Krantz VIP
Ja det här var en riktig liten pärla

i glas

;-)
2010-07-10

  Baystream
och jag älskar bilden!
2010-07-09

  Baystream
Vackert.
2010-07-09

  Anna*
Du får fram känslan på ett effektivt sätt genom att allt är gjort av glas. Strålande!
2010-07-08

  amber
Tycker också att den här dikten är fantastisk.
2010-07-08

  kollrigheter
Oj, glatt överraskad. Faktiskt en fantastisk dikt.
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström