Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappat

 

böjer huvudet
nedåt
dricker tårar 
förspillda

jag fann oss

på botten av en önskebrunn




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-10 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo