Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jonte å jag











fångar ett litet, men helt hav
i mina händer

när någon kastat sten på dig
samlar tårar

och klokorden fattas mig




bygger oss en barkbåt
av mormors kvarglömda kärlek
seglar oss bort




från asfaltsspricka
, kom son

jag kan allt vi önskar om du är nära














Fri vers av lyckeli
Läst 485 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-07-11 11:00



Bookmark and Share


  frantic
vackert..
växelspel mellan sig själv
som barn
och sitt eget barn

andas både sorg
och glädje

om längtan bort..
och kraft att vara kvar

så nödvändig
så självklar..

om ja nu inte fattat allt fel
men vadå spelar ingen roll
den är lysande bara så bra..
2010-07-18

  Pauline Pousár
Fantastiskt!
Bildspråket tilltalar mig vansinnigt..
"mormors kvarglömda kärlek"
Den sparar man i en ask i hjärtat..
Tack
2010-07-14

  Gunnar Odhner
Ett hav i handen, en värld ligger öppen för en barkbåt. Det vardagliga, enkla röjer en dold styrka. Lyckeli trollar lyckeliskt med orden!
2010-07-12

  Teresia Ridell
Underbar styrka i moderskärlek !
2010-07-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skön text
som i en tar
rör och berör
som om man Din
kärleksfulla röst hör!
Den Enarmade Banditen!
2010-07-11

  mare VIP
Vackert skrivet..
2010-07-11

  walborg
Innerligt och ofattbart skönt att läsa denna vackra text. Sparar.
2010-07-11
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli