Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny luft


Nattens regn har gett morgonluften
ett nytt, friskt innehåll
Jag har suttit vid mitt köksbord
med fönstret öppet
och bara andats...




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 07:26



Bookmark and Share


  poetryGirl
skön
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson