Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uuuuurdålig limerick- men jag bara måste....




En obetänksam herre från Örebro
gjorde narr av en haltande ko
hon gav honom klöven
rätt i röven
så han flög till Värnamo






Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-11-18 17:28



Bookmark and Share


  Propella
*gapskrattar*

Fantastisk limerick!
2005-11-20

  Charly
Den behövde vi verkligen idag!!! Bra jobbat!
2005-11-18

  Anders P VIP
temat är det inget fel på. Lite buskis sådär. Rim på ortsnamn sitter också där det ska liksom formen. lite haltande i rytmen kanske. Obetänksam har en stavelse för mycket och rad 4, 2 för lite. förslag 1 "Vanvördig" 4,. "Som satt rätt i röven "
2005-11-18

  Smultris
Helt underbart ;-)

*skrattar*
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg