http://www.youtube.com/watch?v=cyC87WkS8-c  
"Remember Who You Are", Swans. (karma) Saknad vän, 3e gng gillt. På-minuten 'sync' Ämne/Känsla. 3pers oberoen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=cyC87WkS8-c  
"Remember Who You Are", Swans. (karma) Saknad vän, 3e gng gillt. På-minuten 'sync' Ämne/Känsla. 3pers oberoen


Helig Stig

 

 

<{{¤}}>

 

hur löser vi detta
med att nå utan att få
ångest

vi som ångestens
Mr and Mrs Regret
Fight and Reset all over

again and again

 

 

hur se på mig när du ser mig
hur se på dig när ditt mig är den
som ser på dig före hur jag ser på dig

då vaggas mellan vilja och gedigen rädsla

en etterbölla jag är
som du
men tvärtom i vågat
när viktigt ska till

och här klamrar vi oss fast i varandra

vet att jag triggar dig
till humör
som du triggar mig, säg

när mötas de tu i ett viharmoni
det är ju inget jag vill 

retas med fjädern

 

 

den hök talte sanning om
andras bemanning av hjärtan när han här svävade
nu om da'n

bemanning med klubba och sten, ett
vingslag här ute på jakt

i ögonvinkel ett sken av en skugga
en vingslagsgir emot ruta

då tecken ger klara tecken i skyar höga
sparvar fly men fäkta föga

 

 

så säg hur vill du ha det
med svårigeht att nå, det
liknas vid en ensamhet
att gå som en men två

för avstånd och teknik gör egen karma rik

 

<{{¤}}>

 

nu vilar Svartna åter, och
ler blott varmt för stig
på mossar som hon gråter
för dig och mig, Höjd Frid

där tjärnens lugna yta ger flyfän rast och ro
där vila heter samspel; en tro i annans tro
där omfamnande viljor går hand i hand som bro

så lyssna lyssna

 

lyssna nu

 

din inre tjärn
det är

 

en eka sakta glider fram
av dubbla årors tag
en månbelyst och stilla
en ödmjuk värdig färd

 

en egen Svartnad hemkomst
härstammad
från länge längtan

ledd

 

till din härd

 

<{{¤}}>

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 732 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-23 04:44



Bookmark and Share


  mikaelarchangel
tack fortsätt gör karman rik med ditt skrivande mikaelarchangel
2010-07-28

  Catharina Edin VIP
Så vackert. Gillar ju tjärnar.
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri