Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet öser ner på oss

Utesluten
borta
icke önskvärd

Bland vänner
ytliga som ett nyputsat fönster
vi ler ihop
vi skrattar
men innanför ytan kommer ingen
det hemliga
nära hjärtat

Så om jag försöker
le med er
hänger jag inte alltid med

Jag orkar inte
ett leende utan hjärta
jag orkar inte pratet
om alla som inte är där
smuts
strunt
och ni gottar er
likt ormen som fångat sitt byte
äter upp
pinar
och förgiftar
vrids

Ler igen
så stort ni kan
när bytet vaknar
är tillbaka

Ärlighet
som strålar i ögonen
har ni aldrig kunnat

Jag säger nej
då och då
oftare nu
orkar inte falskheten
orkar inte möta er blick

Så jag drar mig undan
tills kraften är tillbaka
liknar inte er

Men nu...
med egen vilja
att säga ifrån

Försvunnen
icke önskvärd
borta
bland era hårda hjärtan

Den äkta glädje
och leende från tå till topp
som ni inte har
Raderad



Ska jag sakna er




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-21 19:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det där regnet titeln skvallrar om, får gärna skynda bort dit det hittills vart så torrt
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen