Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortslutning

Hur ska jag formulera mina ord
hur ska jag få ett A till ett B

Enkelt
är inte jag
det var ju bara...
något jag trodde
och kanske fortfarande tror

Hur hittar jag bokstav C
Var är mitt alfabet
när jag behöver det så väl

Vet att orden stannar
finns alltid kvar
och de undrar åt mig

Behöver jag veta
vad som är rätt eller fel
när min hjärna gått i baklås




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 17:27



Bookmark and Share


  Anna*
Ingen människa kan göra mer än vi klarar av och ibland blir det kortslutning. Tycker att din text är mycket talande.
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen