Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jimi Hendrix

Böj min själ, böj min själ, jag har lava i mina ådror.
Som en kolibri som exploderar i mitt bröst.
Jag skakar som elektrifierade nätter.

Jag brinner, jag brinner, jag blir aska för din skull.
Kryp under mitt skin, ånga ur mina porer.
Ingen dag har sett eldarna på nattens himmel.

Rädda mig, rädda mig, stena mig våldsamt.
Existensen dryper av svärta och ångest.
Du är det dansande fyrtornet i kaosets hav.

I nattens stjärnor vibrerar din elektriska själ.




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-24 19:31



Bookmark and Share


    Emma Lindvall
Jag har nog aldrig läst en bättre beskrivning på hur Hendrix musik känns...
2012-05-08

    pluffen
Underbart första stycke och en gripande första mening, tack!

"Böj min själ, böj min själ, jag har lava i mina ådror."
2010-07-24

  stenen/ Yv Ericsson
makalöst underbart skrivet och love to jimi..
2010-07-24

  sellout
"Du är det dansande fyrtornet i kaosets hav." mums! den meningen vill jag typ äta upp.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas