http://www.dailymotion.com/video/x1wln9_patti-smith-because-the-night_music

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömt kysser lysmasken trollsländan 

http://www.dailymotion.com/video/x1wln9_patti-smith-because-the-night_music




i stormens öga stannar tiden

 

 

 

 

                             kom

 

 

helt utan krav

                             utan önskan om en morgondag

just så

och vi vet inte

när nästa gång

eller om

 

men

för varje gång växer skatten

 

minnen

av vackerheter

skimrande    glimrande     gnistrande

som när den klara vattenkällan

i våra själars djup

i våra ögons speglar

förenas i tidlöshet

till

en forsande älv

 

                                 

 

                                  varje gång som första gången

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-26 21:48



Bookmark and Share


  Si.a
"och vi vet inte

när nästa gång

eller om"

det spontana, okända spänningen i att inte veta något helst om något ändå så stort som berör en så mycket, ditt fel om jag låter flummigt ;)
2010-11-19

    ej medlem längre
Suck...dubbelsuck...att någon med så få ord kan fånga så mycket.. blir inspirerad...tacksam..
2010-11-01

  Ali D VIP
Mmm "Varje gång som första gången"
Vackert som alltid

Ali
2010-08-03

  issac.a.m
Underbart Aisha....
2010-07-28

  Suzy med punkterna
Som alltid så skirt, så vackert och jag kan verkligen känna känslan bakom orden.
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP