Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. hemtama gyttjebrottningar..




kräla

 

träsk säger en
myr säger en annan


gungfly
säger en tredje

den fjärde ska jag ringa dig
bara så där

med hej och kanske ett hurtigt hå

*

när jag krälar mig

*

berätta om de dagar
berätta för mig

vad du såg

*

berätta för dig
gör jag ej

 

simmade för livet
i virvel neråtsugande

*

mysigt säger en
spännande säger nästa

en tredje
får jag bada med dig

en fjärde ber på bara
leriga

 

i ett vattenfyllt gyttjehål
känner igen

dömer ej

*

när jag krälar mig

*

på andra sidan kullarna
bortanför

det svarta tjocka

*

ur hålet

 

ser jag till slut

var jag kom ifrån

kommer ifrån

 

varje

gång

 
stället ingen nånsin
har kunnat förklara

*

 

 

*

där jag krälar mig

*

där du krälar dig

är även det

bortom

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-07 19:01



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vilken tilltalande, den vill jag läsa flera gånger.
2010-08-07

  Catharina Edin VIP
Väldigt speciellt. Du skriver suggestivt.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri