Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske litet frivolt, men det är sommar än...




Vill du?

en kropp

en känsel

flera tystnader

och mandelhänder

 

det skiner i mig

och på min hud

lyser lust

och ljug och skam

 

sprickor

och det rinnande

mina skuldrors famn

tar ditt vin och barm




Fri vers (Fri form) av Fredrik Stillesjö
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-30 21:31



Bookmark and Share


  Anna*
Härligt att se dig göra frivolter! Fortsätt med det =0)
2010-08-02

  stenen/ Yv Ericsson
ja men fantastiskt vackert!
2010-08-01

    ej medlem längre
'Mandelhänder' :)
2010-07-31

  anits VIP
En vacker sommardikt
2010-07-30

  Maria T
Ja visst är det lust och
sommar i dikten
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö