Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll




Skepp och silver

Allt är stillhet

i en helighet

av skepp och silver

och där fåglar

fängslar hav

 

och jag ser dig

i den kärlek

som brinner

och lägger sig nära

om natten




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-31 12:33



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket vackert!
2010-08-02

  Anna*
En skön sommarbris leker över havet och lockar i din text. Vackert!
2010-08-02

    Bodil Sandberg
Ja du vet vad jag tycker om din poesi den är alltid lika betagande tack Fredrik för att jag får ta del - underbart vackert!!!
2010-08-01

  anits VIP
Mycket vackert
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö