Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- clear as the mud -


(I min värld är jag (o)lycklig och (o)hatad)



jag är lycklig
jag är det

Lycklig!


varje dag,
samma ord
måndag till söndag



(i min värld lever Michael Jackson)




jag har ångest
jag har det

Panikångestattack!


varje kväll
samma ångest
måndag till söndag




Kväv mig inte

jag vill inte prata

jag vill inte vara social

jag vill inte

jag vill ingenting

(Kom till oss)





Rädda mig

jag vill prata

jag vill bli uppskattad

jag vill

jag vill allting

(Gå från oss)




(i min värld är grisar neonrosa och kan flyga)





Dagarna snurrar

runt runt

snurr snurr


runt runt

snurrar det




lögner håller aldrig

lögner kommer alltid fram,
Precis som inristade namn
i ett gammalt trähus
kommer fram när man så småningom bestämmer sig för att renovera

jag vet allt det här


jag vet det så väl

men ändå kan jag inte sluta



inte sluta med lögnerna




jag är lycklig
men
ni älskar inte mig





jag kan kalla det kris, förvirrad, stressad


ni kan kalla det ångest, otrevlig, trött






(i min värld växer pengar på träd)








olycklig






Fri vers av takethemoon
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 14:25



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Den här tycker jag om. Säger emot sig själv; går det att vara lycklig men samtidigt ha panikångestattack? Man skapar sig en värld av trygghet när allting annat faller samman - det är lite som en fasad, allting är bra utanpå, men inte inuti.

Så bra!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon