Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tonerna av en hymn, för alla dem som blev kvarlämnade

Glittrande regndroppar och desperata omfamningar
Skrikande tystnader
Glödande röda nagelrispor
bildar mönster
på min hud

Livet
är aldrig lätt
Men ibland
är det näst intill outhärdligt

Svarta fåglar i trädkronorna
Känslorna
är för stora
för straka
för mycket
för mig
Ensam

Mörka hålor
i mitt inre
Avdomnad
Tårar av silver
Trycker bakom mina ögonlock
Ogråtna

Frusna lemmar
kan inte trösta
kan inte hjälpa
Varma koppar te
kan inte bota
isen
inom mig

Inte nu
Inte
i kväll




Fri vers av Knasboll
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-01 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll