Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän är den som... är v-ä-n  i själen; 'Totaminar' mina Totems totala jag och se, där finns en connection.. om man v-i-l-l  se.  Inte annars. Det är ok, och som det ska vara. Peace'n Out, from RavenHeart


Vänskap, Vänner och Vänlighet

 

 

 

*

vän som substantiv

vän som adjektiv

vän en vän vän eller en ovänlig själ

med endast vänligt beteende

 

till gränsen för privat liv uppnås och

klubban faller o-bön-hörligt

 

att då vara den under klubban

utan chans att försvara sig

och dessutom veta

att vänskapen kapats av den väne vännens ovänskapliga

 

reaktion

 

på en stormiss tagen för given och totalt missförstått

 

som dessutom inte tillåts en förklaring

eller

 

ens undras över och dessutom som grädde på moset

som kola på kletet

som glass på glöden

som en kyss på kala kalaset

 

som en Sol på Sin Smekmånad och

Måne i Misärens Mörkerrum

 

baktalas till 3e person i pluralis

med fel fakta och egna tolkningar i

endast dennes version

 

 

är ej sann vänskap och

något jag är glad att slippa

 

En vän vän är en vän som är en vän

oavsett och

är vän i själ så som i beteende

 

inte endast i egots behovs läge

 

inte endast  som under egen behovs tillfredställeles

inte endast som en listas placerade showvisning

 

vart är den sanne vännen?

 

jo

där man minst anar det

där tystnad finns när tystnad ska vara

 

dock ej där tal finns när tal ombeds

 

en vän är en lärare för en vän

och en vän är en lärare för en vän

 

så en vän blir en vän för en vän först

när en vän är en Vän

 

oavsett beteenden

 

tack för mina

ni är unika alla

 

ni vet vilka ni är också

Vänner

väna i själ hjärta och sinne

 

dock inga agendarutinerade principister

ej heller svansviftare och jasägarligister

 

endast er själva i vått och torrt

i natt som dag

 

i sol som måne

 

i en alltid rumstid

i All Tids Rum

 

åtkomliga avgränsade starka och

 

 

stora sunda egon med sann ödmjukhet att

hålla nivån balanserad mellan

våra olika mognader utan avund eller ens högmod

 

endast unik egengående ståndaktighet

 

Antelope; Action; Do It Now!

Dog; Loyality; Peace

Wolf; Teacher; Social Skills

Hummingbird; Joy; Venus-Love and Happiness in honour

 

Jag i djur, över alla element
men nog flyger jag helst ändå;

Turkey, Coyote, Grouse, Snake,

Frog, Rabbit, Raven,

Lynx and Dog

 

to all of You, friends

from 'The all' of me

 

Tack

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 06:36



Bookmark and Share


  Thurizas
Vänskap är där hjärtat känns tryggt, vänskap är där ögonen inte behöver se för själen gör det åt en. :)
2010-08-05

  Catharina Edin VIP
Innerlig text om vänskap -
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri