Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av överdrifter

 

 

 

En skön demimond i Kungsängen

sa "Sex är ju själva poängen

med människans liv

och jag är primitiv

nog tillbringa livet i sängen!"

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-05 12:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
haha den var skön
2010-08-13

    Bodil Sandberg
liggsåren
2010-08-05

    Bodil Sandberg
hahhaa här var det hett mellan låren men de ble väl värsta låggsåren!
2010-08-05

  lodjuret/seglare VIP
sjuka människor kan ha blivit det av att tillbringa allt för stor del av sitt liv med att inte alls vara uppe och 'röra på benen, på spelet' osv. Detta är inte en alldeles ny upptäckt, redan på de gamla pyramidernas tid upptäcktes det att de som inte stod stilla mycket mera än en minut, eller så liten stund av den vakna tiden att den ansågs försumbar, fick så mycket bättre kondis än de vilka tillbringade tiden med att ligga och dåsa till långt fram på dagen, drickandes vin samt språka med goda vänner... här gick pennan av, går på lunch för att hämta en ny medan jag ändå är borta och funderar ut hur resten av texten skulle ha kunnat se ut om jag alls inte reste mig från den här obekväma pallen...
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP