http://www.youtube.com/watch?v=thHx7cdoaAc N. Cave; Weaping Song

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korrigerar enl. behov... ;P
ibland vill man bara 'vara'.... http://www.youtube.com/watch?v=thHx7cdoaAc N. Cave; Weaping Song




Nic(k) och andra behov

 


*
om pseudonym
nic och andra kvicka påfund

inte alltid så uppenbara som behov
men ligger då en räv där bakom

eller är behovet av osynlighet befogat

*

att inte kunna vilja våga behöva
vara synlig


behöva

jo våra behÖöv är att vilja nå och det med en tillfredställelse att uppnå målet

att behöva en pesudonym
kan det vara giltigt som orsak
javisst

men är det ett grundbehov för överlevnad
kan vara beroende på

(har varit i det läget också i tidigare närvaro här, ja, ren överlevnad)

är av-livet-skapade behov en orsak att

kan diskuteras

valet blir ändå till sista av väga av prioriteringar
för stunden

är "för stunden" då en evig företeelse
nej, vet du va'

bara en tillfällig behovsnödvändighet

därför
är nic och pseudomnymer
full accetabla

beroende på


personliga värderingar
för stunden

(och personliga värderingar är att anse som
en nivå för acceptans)

en dans i cybern
en chans att få vara


Sitt Egna Vara

 

utan den 'trance' man försätts i
som interagerande medmänniska

med meänniskor - en ghost en tanke

 

en chans att kunna ses höras
och förstås

längst in
där

längst in

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att skriva under pseudonym eller inte det är frågan. Vilka krav ställer vi som läsare här på upphovspersonernas verkliga identitet? Är den viktig för textens skull - icke det minsta, enligt mitt förmenande.

Tack för din text och fortsätt gärna med ditt alias.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri