Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILITENS KÄRNA



Känslor uttalar dessa ord

Heta brännande
rinner ner i min
själs ande

Smärtan utav känslan som

upptog hela mitt väsen
skakades i grunden född
utav smärta lever utav
smärtan

Våga titta in i själens djupa

sår drar med kviven så det
blöder känslan är sann och
jag gråter min känsla

Förlöser mig själv till världen

där jag vill leva och verka och
slicka mina variga sår lena för
jag har rätt att leva utan skam

Jag lever mitt liv utan oro för

andras liv släpper ut mitt inre
barn på mjuka ängar med tilit
som ledord i mitt liv

Våga lita på mig

våga känna tilit igen
utan att tro att jag ska
bli sviken som jag blev
som barn

Tilit




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 01:52



Bookmark and Share


  Nanna X
Det här var det bästa jag har läst av dig. Avskalat, koncentrat, du har gått igenom smärta och kan formulera den!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen