http://www.youtube.com/watch?v=rKlaV-9Vzsk&NR=1 
fjoll ska me fjoll betalas och sånt är Skeppet stävjande mot hamn

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsull;  http://www.youtube.com/watch?v=rKlaV-9Vzsk&NR=1 
fjoll ska me fjoll betalas och sånt är Skeppet stävjande mot hamn




Nattsull; bulle mosad med mjölk

 

*

nänä jag vet ju

 

ok

jag ska inte

 

men tror du att det bara är din lag som styr i denna djungel

*närar mig vidare och inser att
det finns många lagar*

 

jag lagar mig
en kopp kaffe med hälften oboy

sa du toy
sa du camma sa du att det var desamma som

 

ploy

 

*tänker; 'mPlyoMent...To be?*

 

tänker du som jag så tänker vi lika
skevt

om rätten att sälja ett kilo sand i Sahara

 

kornsnö på Grönland
aska på Island

nattfjärilar på min balkong

Moths - å jag Swanar mig en sång
återigen

 

Djungel

 

jo det är charm det är talets gåva

 

men det är ej

att lova någonting

alls

 

det är en vals för veliga väktare av natt
det är en skatt för jäktande katt på hett plåttak

 

det är på slak lina över Nilens strömmar
det är en finare form av drömmar

 

ej
för en djupare norm
där sömmarna på seglet

 

skapar form för frihet och fransiga framfärder

 

Lärd är den som revar i tid och
skotar med ena ögat

 

på roddaren

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 07:00



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Kloka tankar klädda i din speciella mystiska vackra orddräkt
2010-08-08

  stenen/ Yv Ericsson
kan bara hålla med understående. mycket skön att typ rappa.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri