Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stund vid vattnet


Meningen för mig

inte bara
euferin

inte bara
ett frasigt wienerbröd

inte bara
den smaskigaste underbaraste kärleksakten

inte bara
att finnas till för andra och sig själv

inte bara
att höra skrän och kvitter

inte bara
att lösa och bära sina prövningar

-men allt




Fri vers av Bengt VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP