Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagshaiku

 

 

Håglös halvklar

helgdag.

Hägrar hösten?




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 18:38

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Denna dag verkar inte ha varit fullt så håglös, ser jag!
2010-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Kort, koncis och kärnfull.
Tycker detta summerar hur jag själv upplever det aktuella skeendet.
"Höstkänning" som ett Ola Magnell-album heter.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP