Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara så tomt ibland


långt inpå timmarna låg dimman kvar
och löften och svek svävade i luften
medan en konstig känsla leta sig fram

hörde tomheten eka
vilja att få veta vad som höll oss kvar
när allt stormade utanför dess dörr

med hjärtat halvtrasigt och sårbart
ensamheten målade försiktigt fram en bild
av vilsna ögon och förtvilan inpå mörkret

gåtorna är svåra att förstå
där ord efter ord är allt
inget är enkelt nu och då

långt inpå timmarna ligger dimman kvar än
så många ord välter och förstör
medan tomhet gräver allt djupare

 

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-08 23:19



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Gripande ont.... men otroligt bra text!
2010-08-11

    tramp
fint detta vacker sorgligt...dessa rader är helt briljanta !!

"gåtorna är svåra att förstå
där ord efter ord är allt
inget är enkelt nu och då"


jättebra ! applåd !
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz