Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... Delar av ett livets ABC: två B utan varken A eller C ...




Två ben




Bäst ta det säkra

för det osäkra



vänta in

den vita vintern


~^  ~^  ~^


Begravningar gör

mig rädd för döden



inte min

men andras

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Monika A Mirsch VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-09 10:47



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
fint, underfundigt, klokt
2010-08-13

  Eva Helene VIP
Javisst, sådär går även mina tankar - väl formulerat!
2010-08-10

  Pot Pourri
Ja! ^^ ... och denna gillar jag mkt, som om det vore norges kustland ---> ~^
säkerheten viktig för ren överlevnad. trygghet i basic, vad annars?
för att trygga för andra. Tack. suverän B-astanke.. som får en att tänka att det kan, kan.. skifta genom ett ögonblicks nyck, ryck eller över lång tid som ett stilla snöfall i november.
2010-08-10

    Annika J
Dock, jag citerar Luther:
Om världen går under i morgon vill jag idag plantera ett äppelträd!
2010-08-09

  Anna*
Superbt skrivet med två ben som kan ta oss vidare trots oron.
2010-08-09

  Ingela Svenson VIP
hmm, men den vita vintern vill jag inte alls tänka på! Snyggt komponerat!
2010-08-09

  vera gade VIP
Ja Anna-

vi vilar i vissheten
väntar in
den vita vintern
2010-08-09

    ej medlem längre
Ett av B:a tar jag till mig; den med begravningarna men jag tar däremot aldrig det säkra för osäkra:)
Toppenduett!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP