Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är ett


Alla ord är ett

Alla ting är ett

Alla källor är en

Men

alla ord

som funnits på

för allt som tycks finnas

har splittrat upp

och separerat

och avskilt

allt från allt

så att vi lever genom symboler

 




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 16:28



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärt! Allt det som skiljer oss från ursprunget skiljer oss också från varandra. Bra!
2010-08-22

    ej medlem längre
En djuplodande tanke om enhet och splittring. Om orden och språkets makt.
2010-08-09

    leelee
Ordens "The Big Bang" typ. Vad ska det bli av dem till slut?...
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP