Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat jag föll handlöst för: "...sex... - ...Det är INTE kopplat till JUBILEUM" á la NU ska vi fira! Även om Stoltheten säger NU firar vi! ... så finns där ödmjukheten att känna mer än


Ego - seventh heavens truth

 

http://www.youtube.com/watch?v=3G6UHQJx3Us&feature=related : Indogenes, igen !!

 

Come on!

 

*

där går en gumma neröver vägen
käpp påse vindrufsat hår

 

grå tesar trilskandes i öga
det enda kvar

 

minns gamla sångers verser
finns lika många gångers pärser

 

som stigar strömmande där
på botten

 

 

sista barnbarnsbarnet, en flott en
föräldrar som plockade kotten för ett ben
i taget, satta för att gå

omlott den vägs vulkaners kanter

om nästa lindat liv, blott

 

 

som stigar strömmande där
vid lotten

en liten tuva bredvid
den sista som håller måtten

 

i gammal gummas öga

en hövdings nackes stolthet

 

en kam av bortom sken
ett länge väntat

 

genom sirlar


krukas fallenhet för tid vid sten

 

 

Där ståtar Livets Måttenhet vid skuggig fot
 

en Dalens Rot

sin näring hämtad nerom

 

given egna ben

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri