Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV


Den bästa dagen i mitt liv
var när jag var jag

Den bästa dagen i mitt liv
då jag var närvarande i mitt
eget liv

Den bästa dagen i mitt liv'
det var då jag kunde känna
kärlek och utrycka den




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 328 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-08-10 12:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande
2010-08-11

  Nils Teodor VIP
Texten är skriven i dåtid
Jag hoppas att du lärde dig
från denna dag
Hur viktigt det är att alltid vara
närvarande här och nu
som ett uttryck för både liv och kärlek
2010-08-10

  Eaglemountains VIP
Grattis även till den välförtjänta platsen bland de fem uppmärksammade!!
2010-08-10

  Frökenfanny
Ja, det låter som att det var en underbar dag !
2010-08-10

  En strimma av guld
Härliga ord.
2010-08-10

  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert skrivet - och så sant ..... väcker minnen ....
2010-08-10

  Kim VIP
ja om alla vore den de är och uttryckte sig klart och ärligt! Tänk så mycket missförstånd och sorg som skulle slippa bli så svår och långvarig!
Närvaro är underskattad i stressens tidevarv.
2010-08-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var det bästa
jag hört så skulle
det alltid låta!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen