Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en bok som gjorde mig upprörd över detta maktmissbruk som finns.


Orättvisor

Så mycket vi inte vet
om de som har de svårt
de som tystas av andra
av maktens orättvisor
som missbrukas
just för att de kan
plåga
förlänga plåga

Vi ser ett anskte
som hellre ler
inte vågar visa annnat
döljer hjärtats tårar
där våld trycker ner
bit för bit

Det mänskliga
som kuvas
förnekas
och skalas av
Förintelse
av jaget

Brustna drömmar
hopp som inte längre finns

Bara en längtan
efter nästa steg
att inte finnas mer........





Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 16:22



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, emellanåt är vägen för svår och motståndet så tufft att det inte förvånar mig att den enda utvägen skimrar i längtansljus. Maktmissbruk finns överallt. Precis överallt. Det är bara sorgligt.
2010-08-11

  aol
en ruggigt sann fin skrift
så berörande
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen