Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns det någon där ute mer än jag som minns det barnprogrammet? eller är det kanske helt förlegat vid det här laget?


Storasyster och lillebror mår bra igen!

Den 10 augusti
Digitalklockan blinkar
Nyongrönt
23:54
Lillebrors födelsedag om 6 minuter
Fyller snart 15
15!
Storasyster sitter i sin säng
Blundar
Funderar så det knakar
Vart tog den söta lilla apan vägen?
Han
som aldrig satt stilla
Han
som aldrig lämnade henne ifred
Han
som var så söt
och liten

23:57
Storasyster börjar få åldersnoja
Alla runtomkring henne
börjar bli så vuxna nu
Storasyster hänger inte riktigt med
När började lillebror raka sig egentligen?

Den 11 augusti
Digitalklockan blinkar nyongrönt
00:00
Grattis på födelsedagen
lillebror
Älskar dig
din apa!




Fri vers av Knasboll
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knasboll