Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. simborgarmärkenas tid var nästan förbi, men vi bör väl inte sluta för det?..




sjunk II

 

 

*

det kommer en tid
när tågen står stilla

och vindarna inga segel har
att fylla

när haven ligger blanka men
mörka
och regnbågarna inte visar
sina fästen

 

det kommer en tid
när tågen står stilla

och alla perronger är platåer
av minnen under vatten


och alla och en var
lärt sig simma

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 06:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"perronger är platåer
av minnen under vatten"

Snygg metafor!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri