Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOD

Det krävs mod att leva
det krävs tålamod
för att nå sina mål i livet
medans ska vi även leva

Det krävs mod att fatta ett beslut
det krävs mod
att våga känna tilit

att jag kommer
att klara det




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-11 20:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader,visst krävs det mod
att leva många gånger.....
2010-08-12

  Suzy med punkterna
Det krävs mod att leva...visst är det så
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen