Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

papperslöst

När datorer blev
var mans egendom
förespåddes
optimistiskt
det papperslösa
samhället

Nu betraktar
de samhällsbärande
papperslösa
invandrare
som ett problem




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-11 21:34



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
skarpt! i alla avseenden.
2010-08-12

  Ingmar Hård VIP
skarpt! i alla avseenden.
2010-08-12

  Stefan Höglund
Dom får gå till kronofogden för är min själ inte papperslös.
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP