http://www.youtube.com/watch?v=U5TNQqIjL-g&feature=related  
EbbaGrön "Beväpna Er" - för pennors skull

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:) go'tider go'tider...
http://www.youtube.com/watch?v=U5TNQqIjL-g&feature=related  
EbbaGrön "Beväpna Er" - för pennors skull




hennad hud

 

 

*

mormorsmormors foto flinar i tystnads ram
en trädgren mindre och en lack över sarg

krusidullad samtid i dunkelt sken

 

vi gjorde alla barnen rika, Julia
och nu kommer svaren!

 


en strumpa med nätverksamhet kring tårna
en kudde med naturfransade vindslanor i varje hörn

kablar sladdar trådar snören
rep trossar kedjor och koppel

en påse fylld med gårdagens wow och dagens åhh
som smällt i kaskad av en jämfotastomp

till Ebba Gröns Totalvägra

följt av Beväpna Er och mina sista fimpars rester för en handrullad

med tändaren i högsta hugg och tänderna blänkande
för nästa underbara

 

kamp i ögats mitt
med sköld och penna
köld och hennad hud

 

i skrud med bud

 

nu kommer

KAOS

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 22:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mycket bra!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri