Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan ligger i sitt sköte

Känn det du inte förstår

Lär av allt

Ta lärdom

Det är inte var och vem, utan hur

Vill man se. Ser man

Vill man höra. Hör man

Känslan ligger i sitt sköte

Där finns kärlek, styrka och viljan

Om du bara vill

Fyll på det med empati

Om detta finns bara ett ord

FRI




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-18 11:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underskön frihetsälskande livsbejakande outburst, gott.
2012-06-26

  aol
en sann stark skrift
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP