Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför det okända

 

 

 

Kom nära och håll

mina händer.

Annars vågar jag inte.

Jag vänder.

 

 


 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-14 20:47

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Får som en klump i magen...mycket vackert Calle!
2010-08-15

  Carl O Andersson
Mycket Vackert . . . och dito Känslomässigt
2010-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Enormt fint skrivet!
Att våga bekänna detta är VERKLIG styrka!!!!
Hatten av!
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP