Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttja ditt tolkningsföreträde.




Det osagdas kraft

 

 

 Lyssna och hör tystnaden tala

sanningens språk mellan varje rad. 

Där glimmar ord som kan sinnen hugsvala

diktarens fyrbåk som läcker brokad.

Öppna ditt känsliga sinne

för budskapen dolda därinne.

 

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-15 17:22

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Och DET -
DET BEHÄRSKAR VERKLIGEN
Du Calle
Så Lätt - ändå så Svårt
Så Svårt - ändå så Enkelt
2010-08-16

  Annie b'larsson VIP
Du har så rätt...dock har inte alla något budskap och då låter det sig icke göras.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP