Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja demonen kan vara längtan


den perfekta demonen

I den värsta
miljön bland
plåtburkar och
bråte

eller

pressad på
Sachers konditori
i Wien
i stärkta kragar

jag borde ha
insett

att överallt

går det

att finna

perfektion




Fri vers av Bengt VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-08-15 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP