Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber om en ljusare framtid

Kom till mig, jag vet Du inte ger vika
för löftena Dina, de kan inte svika
för det Du en gång gett löfte om
det tar Du inte tillbaka, så snälla kom

till hjälp, för nu har jag fått nog av motgångar och oro
och Du vet att jag alltid kommer att tro
och för Dig är ingenting ogenomförbart
så låt mig inte vänta längre, ge mig en ny start

på livet, med mindre prövningar och låt mig få känna mig någorlunda fri
låt nya tider blomstra, och det nuvarande skedet passera och bli
något som undanträngs och glöms, och låt ljuset åter finna mig
jag ber om Din stora nåd, i min bön till Dig

av lidanden blir man ju härdad och stark
men det räcker nu, jag vill komma på säker mark
och kunna andas trygghet, få känna lugn i min kropp och i mitt sinne
och resa mig upp igen, och glömma allt negativt som just nu finns lagrat i mitt minne



© Ted Örnberg 2010
Foto:www.fotoakuten.se




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-15 21:37



Bookmark and Share


  Maria T
En djup och innerlig bön
om en ljusare framtid med
minder prövningar där nya
tider får blomstra
2010-08-25

  Bibbi VIP
Ber med Dig i denna så oändligt viktiga bön!
2010-08-16

  aol
önskar dig allt gott
din vän lasseman,
2010-08-16

  walborg
Så fint att läsa. Ber med Dig.
2010-08-16

  Eva Helene VIP
Det brukar vara som mörkast före gryningen - du ska se att ljuset är på väg!
2010-08-16

  anits VIP
En mycket vacker bön
som jag instämmer i
2010-08-16

  Annica Ström Kvarnström
Fint! =0)
Håller tummarna för dig
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP